Time-out

Alle tijd en ruimte voor jezelf! Stilstaan bij hoe het nu echt met je gaat.  Even vrij van alle ballen in de lucht, loskomen van alles en iedereen. Tijd om jezelf te herpakken.  Als jij er even helemaal tussenuit wilt en nieuwe kracht wilt opdoen, is een time-out echt iets voor jou! Deze is er al vanaf één dag met 1 of 2 sessies. Je kan ook meerdere sessies plannen in een midweek of weekend.  Tussen de sessies krijg je dan verschillende verwerkingsopdrachten mee die je proces versnellen en verdiepen.  Een time-out is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke vraagstelling en doelen. Naast dit alles heb je ook tijd  om te genieten van de rust, de natuur, het strand en het eiland.

Vooraf ontvang je intakeformulieren die je direct al inzichten kunnen geven en ongeveer 2 weken na je bezoek hebben we ook een evaluatiegesprek om jouw “oogst” te vieren.  Vlakbij onze boerderij zijn allerlei mogelijkheden voor elk budget om te verblijven.

Jurieke: “Wauw! Ik vond paarden best een beetje eng! Maar wat een mooie reflectie geven zij. Ik had nooit gedacht er zo veel van te leren!”

Jouw investering: prijs op aanvraag.