Over mij

Ik ben Angela en ik heb heel lang verlangd naar meer rust, ontspanning en vrede. Mentaal en fysiek. In het vinden hiervan speelden God, de natuur en dieren een grote rol. Daarom woon ik met mijn man Edwin op een kleine boerderij aan de Zeeuwse kust. Het is een heerlijke plek met paarden, kippen, ganzen en katten. Ook ons eiland is prachtig met bos, duinen, strand en natuurgebieden. 

Voordat ik hier ‘in de rust’ kwam, heb ik veel meegemaakt. Vanbinnen voelde ik me vanaf jonge leeftijd heel onzeker en had ik last van HSP, angst, perfectionisme, negatieve denkpatronen, enz. Van buiten waren er maskers en muren. En naast de strijd vanbinnen, waren er ook veel perioden van lichamelijke ziekte.  Dit alles maakte dat ik na mijn opleiding HBO Maatschappelijk Werk verder zocht naar genezing en herstel via gesprekken met hulpverleners, paardencoaching in Spanje, boekenstudie, opleidingen en trainingen. Zo heb ik mezelf verder ontwikkeld op het gebied van psycho-sociale begeleiding, paardencoaching en innerlijke genezing.

In mijn proces van (telkens) opstaan en schitteren zijn de paarden een life saver geweest. Van hen heb ik zoveel geleerd! Bijvoorbeeld met echt jezelf zijn, grenzen stellen, persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Ook ervaarde ik dat God bij onbewuste delen van mij kon en daar herstel bracht. Vervolgens mocht ik dit leren leven in plaats van bedenken; mijn mindset veranderen.

Jou gun ik ook zo deze rust! Samen met mijn paarden bied ik jou als vrouw een veilige plek om op adem te komen, stil te staan bij jezelf. Je mag hier rust en ontspanning ervaren en vandaar uit groeien naar je ‘echte’ ik. Zonder maskers. Voel je van harte welkom!