Ervaringen van personen die jou voorgingen:

“Vooraf had ik grote scepsis en vond het raar. Nu ben ik blij dat ik het heb gedaan. De sessies hebben me erg goed gedaan.”

“Ik heb weer zin om te leven in plaats van overleven en dat is heel veel”

“Ik heb geleerd dat paarden je ergste verdriet begrijpen en dat ze echt aanvoelen hoe je je voelt.”

“De sessies zijn altijd in een relaxte, veilige sfeer. Dat geeft rust en vrede en openheid.”

 “Wat heb ik “mens-zijn” van jou mogen leren en ook van je lieve paarden; hoe ik op kan staan, de kracht om dit te doen. De cirkel is nu rond; met warme herinneringen aan wat één van Gods kostbare geschenken in mijn leven was, laat ik jullie gaan.”

“De paarden hebben heel goed mijn gevoel gespiegeld. En brachten mij naar mijn gevoel. Iets wat woorden niet kunnen.”

 “Soms heb je van die ontmoetingen die je aan het denken zetten. Dit was zo’n pareltje voor mij.”

“De paarden hebben mij rust, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht. Door hoe zij reageerden, kon ik makkelijker zien hoe ik me gedraag.”

“Ik vind je heel professioneel handelen en je creëert een veilige sfeer, waarin je volledig jezelf mag zijn en jezelf kunt uiten. Ik vind het een gave! ”

“Angela, ik voel me bij jou altijd op mijn gemak. Ik vind je betrokkenheid groot. In je professionaliteit zeg je niet altijd alles en dat is juist ook heel mooi: dat geeft ruimte tot nadenken, waar later dan weer op doorgevraagd kan worden. Dit werkt voor mij heel goed!”

“ Ik heb er heel veel aan gehad. Bij eerdere hulpverleners dacht ik weleens: “ik wou dat ze invoelender waren! Ze waren vaak zo rationeel. ” Bij jou was het anders, jij zag het allemaal wèl heel duidelijk. Ik zag opeens dat ik eerder heel makkelijk mensen om de tuin kon leiden en dat die afstand ook veilig was. Ik besefte dat ik zelf moeite had met nabijheid”. Dit was confronterend, maar op een goede manier.”