Over ons

Angela

Mijn naam is Angela Dekker en ik woon met mijn man Edwin op de boerderij.
Uit eigen ervaring weet ik hoeveel moeite en strijd het kan kosten om op te staan en te Schitteren. Ik heb veel meegemaakt en liep tegen een aantal negatieve patronen aan in mijn leven. In het proces van opstaan en schitteren sprak ik met anderen.

Ook ervaarde ik dat God als het ware knoppen om kon zetten. Vervolgens moest ik dit wel leren uit-leven. Door te ZIJN (doen, ervaren) in plaats van te praten. De plek waar ik nu woon, bied mij de kans om anderen bij te staan in dit proces. Je mag bij mij en de paarden jezelf zijn, zonder maskers en groeien naar je ideale ik. Dit betekent dus ook dat ik open sta voor personen die een andere levensovertuiging hebben. Klik hier voor een aantal van mijn schittermomenten.

De boerderij...dicht bij de kust

Wij wonen op een oude boerderij in de polder bij Burgh-Haamstede, aan de kust van Zeeland. Het is een plek van rust, ruimte en privacy. Ook ons eiland is prachtig met bos, duinen, strand en natuurgebieden. De dieren maken een belangrijk onderdeel uit van het leven op de boerderij: de katten Happy & Joy, de vogels, de zwaluwen en de paarden. Klik hier voor foto’s.

De paarden

De paarden hebben mij altijd aanvaard zoals ik ben en tegelijkertijd uitgedaagd om een mooiere versie van mezelf te worden. Ze zijn namelijk heel gevoelig voor signalen die we (onbewust) uitstralen. Zo weten ze bijvoorbeeld precies of je stevig in je schoenen staat of niet.Klik hier voor foto’s.